Aten

Aten – en storstad med Akropolis - värme – hav - god mat och storlslagna konferensanläggningar!

Aten är Greklands huvudstad på halvön Attika. I dag är det en av världens modernaste antika stad. Här finns en bra blandning av butiker, häftiga barer och några av Europas mest exklusiva hotell och spa. Mitt i korsningen, mellan historia och framtid, står soliga Aten och väntar på er!

Solen skiner året runt och kanske bidrar strålarnas ständiga närvaro till atenarnas anarkistiska och tillbakalutade inställning till livet. Invånarna här lever som om varje dag vore den sista, både när det gäller njutning och uppror.
Akropolis, huvudstadens juvel, förtrollar besökare från hela världen dag som natt, vinter som vår.

Att resa med gruppen till Aten har många fördelar – det finns mycket att se ur historiskt perspektiv, konferenshotellen är imponerande, kusten finns inom räckhåll och maten och nattlivet har de senaste åren utvecklats till högre höjder!
Staden genomgår sedan ett par år tillbaka en helrenovering. I och med OS 2004 genomfördes en rejäl uppfräschning av den grekiska huvudstaden och är i bättre form än på mycket länge. Det är en härlig blandning av maten, musiken, antiken, livet, oliverna, museerna, de brända mandlarna, loppmarknaderna, fruktmarknaderna, de otaliga torgen och de trevliga människorna.

Aten erbjuder fantastisk shopping. Runt Syntagmaplatsen hittar du allt från vitlöksrankor till Armanikostymer. Marknadsgatan Monastiraki erbjuder kläder, mattor, antikviteter, skulpturer. Plaka traditionellt hantverk med silver, läder och keramik. På gågatan Ermou ligger alla stora kedjor för kläder och skor. Kolonaki är överklasstadsdelen med många modeboutiquer.

GO Worldwide anordnar ”företagsolympiad” i rätt miljö vilket är ett av våra specialkomponerade arrangemang på plats som binder samman gruppen under en mycket hektisk, spännande och underhållande dag!
En annan populär aktivitet under besöket är en seglats på kusten – hyr egen katamaran under en dag – vi har samarbete med de mest erfarna leverantörerna på plats vilket är a och o för GO Worldwide.
Go Worldwide projektledare har varit på plats och studerat detaljerna – tillsammans med vår noga utvalda samarbetspartner i Aten guidar vi er till ett urval av restauranger, shopping, hotell, specialarrangemang, konferenser samt är behjälpliga vid studiebesök – vi fokuserar på allt som är viktigt just för er!

Direktflyg till Aten med SAS och Norwegian. Även reguljärflyg med mellanlandning.