New York

NEW YORK – världsmetropolen med obegränsade möjligheter!

Att uppleva och få vara en del av New York, ”The Big Apple”, är en känsla som är obeskrivlig. Det är härligt att spendera några dagar i denna stad och det öppnar alla sinnen!

Det mest intressanta är att uppleva New York på ett annorlunda sätt. GO Worldwide anordnar bland annat en tidig kvällskryssning för gruppen i Hudson River och ni får möjligheten att se staden från vattnet. Ni får höra berättelser och historia om New York, dricka något gott, se solen gå ner och stadens ljus tändas. Vill man se staden från ovan är en helikoptertur verkligen att rekommendera. Se alla berömda landmärkena och skyskraporna på ett sätt ni aldrig kan uppleva från marken.

Att resa till New York i grupp med företaget, föreningen eller vännerna har många fördelar – upplevelserna är rika och annorlunda och det finns mycket att se och göra – något för alla smaker. GO Worldwide besitter tillsammans med våra utvalda leverantörer på plats mycket erfarenhet och kompetens – New York är staden som alltid överraskar!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

New York är en världsstad med inflytande inom ekonomi, media, politik, utbildning, underhållning och mode. De klassiska byggnaderna som Empire state building, Chrysler building, FN-huset, Rockefeller center och Frihetsgudinnan får man inte missa. De olika stadsdelarna Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens och Staten Island är väldigt spännande att se. Den härliga stämningen av en sjungande gospelkör i Harlem är en upplevelse bara det eller picknick i Central Park. Man vill inte heller åka hem utan att besökt någon av de berömda museerna.

GO Worldwide öppnar dörren till ett New York med omnejd som ni aldrig skådat – aktiviteter, utflykter, konferens- eller boutiquehotell, happenings, konserter och sport med framförallt basket, hockey, amerikansk fotboll och baseboll.

Hösten är en mycket härlig tid att besöka New York. Julskyltningen börjar sista veckan i november och många affärer har rea före jul. Kombinera konferens med julshopping och ett besök på Radio City Music Hall och julshowen där.

Kvällarna i New York är magiska! Jazzklubbar, musicals på Broadway, stand-up, barer eller besöka någon av de hetaste klubbarna. När det gäller restauranger så är hela New York som en stor multikulturell restaurang med stort utbud och något för alla smaker.Varje år öppnas mer än tusen nya restauranger. Vill man pröva de typiska amerikanska rätterna rekommenderar vi pannkakor med lönnsirap, bagels, pajer och avsluta med cheesecake, donut eller cupcake.

Direktflyg dagligen till Ney York med flera olika flygbolag.